Kokonaisvaltaiset LVIS-ratkaisut Turun seudulla

LVI-asennukset, sähkötyöt ja jäähdytysratkaisut toiveidesi mukaan

JR Lämpötekniikka on LVIS-ratkaisuihin erikoistunut yritys, joka palvelee yrityksiä, kotitalouksia ja taloyhtiöitä Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Pääpalveluihimme kuuluvat LVI- ja putkityöt, sähkötyöt sekä kylmätekniikka- ja jäähdytysratkaisut. Esimerkiksi ilmalämpöpumput, vesi-ilmalämpöpumput ja aurinkopaneelit hoituvat kauttamme helposti. 

Ei mikään tavallinen ilmalämpöpumppuyritys

Meidät tunnetaan vahvasti paikallisena ja aidosti asiakaslähtöisenä palveluyrityksenä ja neljän nuoren omistajan henkireikänä. Olemme nuorekas ja eteenpäin pyrkivä yritys, jonka ydinvisiona on asiakkaan paras mahdollinen palveleminen: Sinä johdat, me toteutamme.Tämä tarkoittaa, että soittamalla meille saat tarvitsemasi työt kattavasti hoidettuina.

Olemme vuosien varrella laajentaneet toimintaamme kohti kokonaisvaltaisempaa palvelua, jotta sinä saat samasta paikasta kaikki tarvitsemasi LVIS-palvelut. Osaamisemme ulottuu ilmalämpöpumpuista ja putkitöistä aina lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmiin, sähköasennuksiin ja jäähdytyslaitteisiin asti. Kehitämme palvelujamme ja työtapojamme jatkuvasti ja etsimme uusia, asiakkaitamme hyödyttäviä ratkaisuja. Sinun etusi on myös meidän etumme.

Mitä tarvitaan, missä vika? Me autamme!

Etsitkö oikeanlaista ilmalämpöpumppua tai pohditko ilmanvaihdon ongelmia? JR Lämpötekniikan ammattilaiset tuntevat LVIS-alan haasteet ja auttavat löytämään niihin toimivimmat ratkaisut. Kun otat meihin yhteyttä, tulemme kartoittamaan tarpeesi paikan päälle ja teemme tarjouksen kokonaisratkaisusta, joka sopii parhaiten juuri sinun kohteeseesi. 

Tee nyt energiaremontti ja säästä 4000€!

Vaihda vanha öljylämmitysjärjestelmä ekologiseen ilma-vesilämpöpumppuun.

Eduskunta hyväksyi 26.6.2020 uuden tuen öljylämmitteisten pientalojen lämmitysremonteille. Kun öljystä siirrytään maalämpöön tai ilma-vesilämpöön, avustusta myönnetään 4 000 euroa. Nyt on siis oiva hetki pistää suunnitellut energiaremontit käytäntöön ja hyödyntää tämä valtion avustus. Avustuksen myöntää Pirkanmaan ELY-keskus ja se haetaan itsenäisesti tehdyn remontin kuitteja vastaan.

Avustus voidaan myöntää ympärivuotisessa käytössä olevan pientalon lämmitysmuodon vaihtamiseen sekä öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen. Avustusta ei voida myöntää fossiilisia polttoaineita käyttäviin rakennuskohtaisiin lämmitysjärjestelmiin.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille sopivat ratkaisut!

Ota yhteyttä