Jäähdytysratkaisut Turussa ja lähikunnissa

Ilmalämpöpumput, VRF-järjestelmät, maakylmä, siirrettävät jäähdytyslaitteet ja vedenjäähdyttimet

Tarjoamme nykyaikaisia jäähdytysratkaisuja jokaiseen kotiin ja kiinteistöön. Jäähdytysratkaisumme säästävät kiinteistön jäähdyttämiseen käytettävää energiaa. Tämän johdosta sinä säästät energiakustannuksissa. Nykyaikaiset jäähdytysjärjestelmät ovat myös ympäristöystävällisiä.

Nykyaikaisia jäähdytysratkaisuja ovat ilmalämpöpumput, VRF-järjestelmät, maakylmä, siirrettävät jäähdytysratkaisut ja vedenjäähdyttimet. Ilmalämpöpumppua ja VRF-järjestelmää voit hyödyntää sekä lämmitykseen että jäähdytykseen.

Olemme valinneet tuotteemme harkiten, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista laatua. Saat kaikki tuotteemme ammattilaisen asentamana ja säätämänä. Lopuksi opastamme sinua käyttämään uutta jäähdytysjärjestelmääsi. Meiltä saat myös mahdollisesti myöhemmin tarvitsemasi huoltopalvelut ja varaosat.

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) valtuuttamana voimme suorittaa myös yli 3 kg kylmäainetta sisältävien jäähdytys-, ilmastointi- ja lämpöpumppulaitteiden asennus- ja huoltopalvelut.

Täältä voit tarkistaa kylmäalan pätevyysreksiteriin kuuluvien toimittajien tiedot.

Veloitukseton kartoituskäynti Turussa ja lähikunnissa

Asiantunteva henkilöstömme palvelee sinua kaikissa kysymyksissäsi. Teemme myös veloituksettomia kartoituskäyntejä. Jos siis harkitset uuden jäähdytysratkaisun hankkimista, ota meihin yhteyttä ja tilaa ilmainen kartoituskäynti!

Tutustu myös aikaisempiin kohteisiimme!

Haluatko kysyä jotain jäähdytysratkaisuihimme liittyen? 

Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!