Kiinteistötekniikan tuotteet Turussa

Nykyaikaiset lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmät kiinteistöille Turussa ja lähikunnissa

Suuret kiinteistöt vaativat järeät laitteet. Kiinteistön koko vaikuttaa myös huomattavasti energiankulutukseen. Suuri kulutus tarkoittaa vanhojen järjestelmien kohdalla huomattavia kustannuksia ja suurta ympäristönkuormitusta. Tästä syystä vanha lämmitysjärjestelmä kannattaa uusia nykyaikaisempaan, ympäristöystävällisempään ja energiatehokkaampaan järjestelmään. Uudesta kiinteistölämmitysjärjestelmästä aiheutuneet säästöt kuolettavat asennuksesta syntyneet kulut jo muutamassa vuodessa. 

Kiinteistölämpöpumput liikekeskuksiin, kerrostaloihin ja muihin suuriin kiinteistöihin Turussa

Lämpöpumpuista parhaiten suurten kiinteistöjen lämmitykseen soveltuvat maalämpöpumppu, poistoilman lämmöntalteenotto ja ilmavesilämpöpumppu. Lämpöpumpun ansiosta säästetään huomattavan paljon lämmityskustannuksissa. Nämä säästöt kattavat lämmitysjärjestelmän uusimisen muutaman vuoden päästä asennuksesta. Lämpöpumppu on luotettava ja ympäristöystävällinen valinta, kun on aika uusia kiinteistön lämmitysjärjestelmä. 

Kiinteistölämpöpumppujen lisäksi tarjoamme myös muita kiinteistötekniikan palveluita, kuten kiertovesipumppuja, ilmanvaihtojärjestelmiä, aurinkolämmitysjärjestelmiä, kiinteistölämpölaitteita, linjasaneerausta ja kaukolämpöjärjestelmiä. Asiakkaitamme ovat sekä julkisen puolen toimijat, kuten kaupungit ja kunnat että yksityisen puolen yritysasiakkaat.

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) valtuuttamana voimme suorittaa yli 3 kg kylmäainetta sisältävien jäähdytys-, ilmastointi- ja lämpöpumppulaitteiden asennus- ja huoltopalvelut.

Täältä voit tarkistaa kylmäalan pätevyysreksiteriin kuuluvien toimittajien tiedot.

Kiinteistöjärjestelmien asennukset, säädöt, huollot ja korjaukset

Asennamme kohdekiinteistöön parhaiten sopivan kiinteistöjärjestelmän ja teemme vaadittavat säädöt sen optimaalisen toiminnan takaamiseksi. Tarjoamme myös kaikki kiinteistötekniikan huoltopalvelut. Huoltosopimusasiakkaillemme voimme luvata erittäin lyhyet huollatusajat ja 24 tunnin huoltopäivystyksen. 

Veloituksettomat arviointikäynnit ja tarvittavat laskelmat

Asiantuntijamme tulee mielellään kertomaan kiinteistötekniikan ratkaisuista juuri sinun kiinteistösi tarpeisiin. Teemme halutessasi myös kustannussäästölaskelmat ja esimerkiksi uuden järjestelmän asentamiseen liittyvät kustannuskuoletuslaskelmat. 

Haluatko kysyä jotain kiinteistötekniikan tuotteisiimme liittyen?

Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!