Kiinteistöjen kiertovesipumput Turussa

Kiertovesipumppu kierrättää vettä lämmitysjärjestelmässä

Kiertovesipumppu kierrättää lämmintä vettä vesikiertoisessa lämmitysjärjestelmässä lämmityskattilan ja pattereiden tai lattialämmityksen välillä. Suurten kiinteistöjen kiertovesipumppua valitessa kannattaa hyödyntää ammattilaista, jotta pumpuksi tulee valittua mahdollisimman energiatehokas ratkaisu.

Kustannussäästöjä kierroslukuohjauksella

Kestomagneettimoottori integroidulla taajuusmuuttajalla muodostavat yhdessä energiatehokkaan kokonaisuuden pumpputekniikassa.

Kierrosnopeussäädön avulla virtaamaa sekä paineenmuutoksia voidaan hallita niin, että päästään eroon patteriverkoston ääniongelmista, sekä pumppauskustannukset voidaan minimoida. Pumpun käyttö on asiakasystävällistä, asennuksen ja säädön jälkeen kiinteistön hoitajan ei tarvitse huolehtia pumpun toiminnasta.

Kestomagneettimoottoreiden hyötysuhteet ovat jopa kymmeniä prosentteja parempia kuin vanhojen oikosulkumoottoreiden, lisäksi uusien pumppujen hydrauliset hyötysuhteen ovat optimoitu uusilla materiaali-/ tiivistystekniikoilla. Uusien 2013 EUP direktiivit täyttävien pumppujen ottamatehot ovat 30-80% pienemmät kuin vanhan tekniikan, mitä on edelleen myynnissä monilla valmistajilla.

Haluatko kysyä jotain kiinteistöjen kiertovesipumppuihin liittyen?

Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!