Kylmätekniikan asennukset Turussa

Asennamme kylmätekniset ratkaisut myymälöihin Turussa ja lähikunnissa

Nimestään huolimatta JR Lämpötekniikka on myös kylmätekniikan asiantuntija! Palvelemme yrityksiä Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella ja asennamme kuhunkin kohdekiinteistöön sinne parhaiten sopivat kylmätekniset ratkaisut. Lisäksi sopimusasiakkaana saat meiltä täsmälliset ja toimintavarmat huoltopalvelut sekä tarvitsemasi varaosat.

Toimintavarmat kylmätekniikan ratkaisut liiketiloihin

Osaavat asentajamme asentavat vaativatkin kylmätekniset ratkaisut kiinteistöösi. Asennuksen jälkeen säädämme kylmäjärjestelmän toimimaan optimaalisella teholla, jolloin voimme taata sinun tuotteidesi lämpötilan säilymisen oikealla tasolla. Ammattilaistemme säätämänä laitteet toimivat myös mahdollisimman energiatehokkaalla tasolla ympäristöä säästäen.

Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) hyväksymä liike ja panostamme työssämme laatuun, turvallisuuteen ja ekologisuuteen. Tukesin valtuuttamana voimme suorittaa myös yli 3 kg kylmäainetta sisältävien jäähdytys-, ilmastointi- ja lämpöpumppulaitteiden asennus- ja huoltopalvelut.

Varaa veloitukseton kartoituskäynti

Halutessasi tulemme tekemään veloituksettoman kartoituskäynnin kohdekiinteistöön – toimimme Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Kerromme sinulle kohteeseen parhaiten sopivista kylmäratkaisuista ja teemme tarvittavat kustannuslaskelmat tarjousta varten. Lisäksi palvelemme sinua mielellämme muissakin kiinteistön kylmä- ja lämmitysratkaisuihin liittyvissä asioissa. Tutustu myös kylmätekniikan referensseihimme »

Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!