Kylmätekniikkaa kauppoihin Turussa

Kylmä- ja pakastekalusteet sekä kylmiöt pienten ja suurten myymälöiden tarpeisiin

Tarjoamme kaikki kylmätekniset ratkaisut kaikenkokoisten kauppojen tarpeisiin, kuten pakastealtaat, kylmäkaapit, kylmiöt ja kylmätilat. Valikoimamme sisältää sekä keskuskylmäkoneisiin liitettäviä että omalla kylmäkoneistollaan toimivia kylmätekniikan ratkaisuja. Toteutamme erilaiset kylmätekniset kokonaisuudet asiakkaamme tarpeen mukaan. Sopimusasiakkaana saat meiltä myös täsmälliset ja toimintavarmat huoltopalvelut ja tarvitsemasi varaosat.

Säädämme asentamamme kylmätekniset laitteet toimimaan optimaalisella teholla, jolloin voimme taata sinun tuotteidesi lämpötilan säilymisen oikealla tasolla. Ammattilaistemme säätämänä laitteet toimivat myös mahdollisimman energiatehokkaalla tasolla ympäristöä säästäen. Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) hyväksymä liike ja panostamme työssämme laatuun, turvallisuuteen ja ekologisuuteen. Tukesin valtuuttamana voimme suorittaa myös yli 3 kg kylmäainetta sisältävien jäähdytys-, ilmastointi- ja lämpöpumppulaitteiden asennus- ja huoltopalvelut.

Täältä voit tarkistaa kylmäalan pätevyysreksiteriin kuuluvien toimittajien tiedot.

Veloitukseton kartoituskäynti kohteeseen

Halutessasi tulemme tekemään veloituksettoman kartoituskäynnin kohdekiinteistöön. Kerromme sinulle kohteeseen parhaiten sopivista kylmäratkaisuista ja teemme tarvittavat kustannuslaskelmat. 

Haluatko kysyä jotain kylmäteknisiin ratkaisuihimme liittyen?

Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!