Ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmät Turussa

Vaivattomasti valmista – yksittäisistä asennuksista laajoihin urakoihin

Lämmitysjärjestelmän, vesijohtoverkoston ja ilmanvaihtojärjestelmän asennustyöt kannattaa antaa ammattilaisen käsiin. JR Lämpötekniikka toteuttaa lämmitys-, ilmastointi- ja jäähdytysjärjestelmien asennukset ja urakoinnit Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta voimme toteuttaa ensiluokkaisen kokonaisratkaisun vaativaankin kohteeseen. 

Asennamme kiinteistölämpöpumput, kiinteistöjen kiertovesipumput, maalämpöpumput ilmanvaihtojärjestelmät, aurinkolämmitysjärjestelmät, kiinteistölämpölaitteet sekä kaukolämpöön liittyvät lämmönjakokeskukset. Asennuksen jälkeen säädämme laitteet toimimaan optimaalisella tavalla eli siten, että ne toimivat mahdollisimman energiatehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Teemme asennukset niin yksityisiin kotitalouksiin kuin suuriin teollisuushalleihinkin. Saat meiltä myös tarvittaessa LVI-alan huoltotyöt ja varaosat.

Ilmanvaihdon ja lämmityksen säätöpalvelut

Lämmitysjärjestelmät ja ilmanvaihtojärjestelmät kannattaa säätää toimimaan optimaalisella teholla, mutta kuitenkin mahdollisimman energiatehokkaasti. Ammattilainen osaa säätää asennetun järjestelmän toimimaan halutulla tavalla ja optimaalisella teholla.

Ilmanvaihdon tarkoituksena on siirtää puhdasta huoneilmaa kiinteistön sisätiloihin ja kuljettaa käytettyä pois. Oikein toimiva ilmanvaihtojärjestelmä antaa talon hengittää, puhdistaa kiinteistön sisäilmaa, poistaa ilmasta turhaa kosteutta ja pidentää samalla kiinteistön käyttöikää. Oikein säädettynä ilmanvaihtojärjestelmä pitää sisäilman happipitoisuuden ihmiselle hyvällä tasolla.

Myös lämmitysjärjestelmä tulee säätää toimimaan optimaalisella tasolla eli siten, että huoneiston lämpötila pysyy tasaisena, vaikka ulkoilman lämpötila vaihtelisi voimakkaasti. Lämmitysjärjestelmän tulee olla myös ympäristöystävällinen ja energiaa säästävä.

Teemme sekä ilmanvaihdon että lämmitysjärjestelmien säädöt mittalaitteiden perusteella ja pitkällä kokemuksella – niin omakotitaloissa, teollisuushalleissa kuin yritystiloissa ja muissa kohteissa.

Kiinteistöjärjestelmäasiakkaan huoltosopimus

Erityisesti kiinteistöjärjestelmäasiakkaillemme suosittelemme huoltosopimusta, jotta käyttökatkoilta vältytään. Sopimusasiakkaana saat nopeaa päivystyspalvelua viikon jokaisena päivänä, vuorokauden ympäri. Huoltosopimuksen sisällöstä päätät itse. Se voi pitää sisällään myös kaikki lainmukaiset ja muut huollot, kuten vuosihuollot ja pienet korjausoperaatiot.

Varaa veloitukseton kartoituskäynti!

Teemme veloituksettomia kartoituskäyntejä Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Näin varmistamme, että saat kohteeseesi sopivimman ratkaisun. Kysy rohkeasti, niin me kyllä kartoitamme ja löydämme tarvittavat laitteet ja tekijät tarpeisiisi!

Haluatko kysyä lisää palveluistamme tai varata veloituksettoman kartoituskäynnin?

Ota meihin yhteyttä, niin vastaamme mielellämme!