VRF-järjestelmät asenneksineen Turussa ja lähikunnissa

Vaihtelevaan kylmäainevirtausteknologiaan perustuvat järjestelmät kiinteistöjen jäähdytykseen 

JR Lämpötekniikka toimittaa ja asentaa korkeatasoiset VRF-järjestelmät Turun ja muun Varsinais-Suomen alueella. VRF-järjestelmät (Variable Refrigerant Flow) eli vaihtelevaan kylmäainevirtausteknologiaan perustuvat järjestelmät sopivat erityisen hyvin suurempien kiinteistöjen lämmitykseen tai jäähdytykseen. VRF-ulkoyksikköön voidaan liittää jopa useita kymmeniä sisäyksiköitä, jonka avulla järjestelmästä saadaan mahdollisimman energiatehokas ja kattava. VRF-järjestelmä sopii erinomaisesti toimiston tai muun liiketilan, hotellin, kerrostalon tai teollisuusrakennuksen jäähdytys ja lämmitysratkaisuksi.

Sopiiko VRF-järjestelmä minun kiinteistööni?

Teemme veloituksettomia arviointikäyntejä kohdekiinteistöihin, jolloin asiantuntijamme tulee kartoittamaan kohteen ja tekee ehdotuksen siihen parhaiten sopivasta jäähdytysjärjestelmästä. Valitessasi VRF-järjestelmän, tulemme asentamaan sen kohteeseesi, teemme tarvittavat säädöt ja opastamme sen hallinnassa. Kauttamme saat myös tarvittavat huoltopalvelut ja varaosat.

Kysy lisää ja varaa veloitukseton kartoituskäynti!

Haluatko kysyä jotain VRF-järjestelmiin liittyen? Haluatko tilata veloituksettoman arviointikäynnin? JR Lämpötekniikka palvelee yrityksiä ja yksityisasiakkaita Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Saman katon alta saat vaivattomasti ja luotettavasti niin LVI-, sähkö- kuin rakennus- ja remonttipalvelut. Säästä vaivaa ja rahaa ja anna meidän auttaa!

Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!