Lämpöpumput sekä muut ratkaisut Turussa ja lähikunnissa

Tehokkaat lämpöpumput, VRF-järjestelmät, aurinkokeräimet ja muut nykyaikaiset lämmitys- ja ilmanvaihtoratkaisut

JR Lämpötekniikka tarjoaa laadukkaan ja kattavan valikoiman nykyaikaisia lämmitys- ja ilmanvaihtoratkaisuja kaikenkokoisiin kohteisiin Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Meiltä saat niin maalämpöpumput, ilmalämpöpumputilmavesilämpöpumputpoistoilmalämpöpumput ja VRF-järjestelmät (Variable Refrigerant Flow = vaihteleva kylmäainevirtausteknologia) kuin aurinkokeräimet, vesitakat, hybridivaraajat, lämmityskattilat ja kaukolämpöratkaisut. Olemme valinneet tuotteemme harkiten, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista laatua.

Vaivaton avaimet käteen -asennuspalvelu

Saat lämpöpumput sekä muut tuotteemme ammattilaisen asentamana ja säätämänä. Teemme mielellämme myös kaikki tarvittavat muutos- ja muut rakennusyöt kohteeseesi. Lopuksi opastamme sinua käyttämään uutta lämmitysjärjestelmääsi. Ja mikäli tulevaisuudessa lämmityslaitteesi tarvitsee säätöä tai huoltoa, saat meiltä myös tarvitsemasi huoltopalvelut.

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) valtuuttamana voimme suorittaa myös yli 3 kg kylmäainetta sisältävien jäähdytys-, ilmastointi- ja lämpöpumppulaitteiden asennus- ja huoltopalvelut.

Täältä voit tarkistaa kylmäalan pätevyysreksiteriin kuuluvien toimittajien tiedot.

Lämpöpumppu vai muu ratkaisu? Varaa veloitukseton kartoituskäynti!

Meillä yrityksessä on periaatteena, että asiakas saa mahdollisimman kokonaisvaltaista ja hyvää palvelua asian alkumetreiltä aina huoltopalveluihin asti. Sinun ei tarvitse tietää, millainen lämmitys- tai ilmanvaihtoratkaisu kohteeseesi – me kartoitamme kohteesi ja tarpeesi puolestasi, ja vieläpä veloituksetta. Asiantunteva henkilöstömme palvelee sinua myös kaikissa kysymyksissäsi asiaan liittyen. Jos siis harkitset uuden lämmitysratkaisun hankkimista, ota meihin yhteyttä ja tilaa ilmainen kartoituskäynti! Palvelemme Turun, Kaarinan ja koko Varsinais-Suomen alueella.

Tutustu myös toteuttamiimme kohteisiin!

Haluatko kysyä jotain lämmitysratkaisuihimme liittyen?

Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!