Kaukolämpö Turussa ja lähikunnissa

Toimintavarmaa ja tasalaatuista energiaa kiinteistöjen lämmitykseen

Kaukolämmöllä voidaan lämmittää niin pienet kuin suuret kiinteistöt. Kaukolämpöä tuotetaan voimalaitoksessa, josta se johdetaan kiinteistön lämmönjakokeskukseen. Näitä lämmönjakokeskuksia JR Lämpötekniikka asentaa Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella – niin omakotitaloihin kuin muihinkin pientaloihin. Lämmönjakokeskus sisältää lämmönsiirtimen, jonka avulla kaukolämpöveden lämpöenergiaa siirretään talon omaan vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Lämpöenergiaylijäämä kuljetetaan takaisin voimalaitoksille.

Asennamme ja huollamme pientalojen lämmönjakokeskukset Turun seudulla

Kokonaisvaltainen palvelumme kattaa kaiken tarvitsemasi alkukartoituksesta asennukseen sekä tarvittaviin remontti- ja rakennustöihin. Tämän lisäksi saat meiltä kaukolämpöön liittyvät huoltopalvelut ja varaosat. Työn suorittavat LVI-alan kokeneet ammattilaiset, minkä johdosta voit huoletta nauttia lämpimästä kodista.

Kysy lisää ja varaa veloitukseton kartoituskäynti!

Asennamme ja huollamme pientalojen lämmönjakokeskukset ja lämmönsiirtimet Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa. Teemme myös veloituksettomia arviointikäyntejä kohdekiinteistöihin.

Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!