Kiinteistötekniikan ratkaisut Turussa

Nykyaikaiset lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmät kiinteistöille ympäri Varsinais-Suomen

JR Lämpötekniikka on kiinteistötekniikan asiantuntija Turun ja Varsinais-Suomen alueella. Olemme erikoistuneet kokonaisvaltaisiin palvelukokonaisuuksiin, jotka kattavat kaikki tarvitsemasi kiinteistötekniikan ratkaisut lämpöpumpuista ilmanvaihtojärjestelmiin.

Suuret kiinteistöt vaativat järeät laitteet. Kiinteistön koko vaikuttaa myös huomattavasti energiankulutukseen. Suuri kulutus tarkoittaa vanhojen järjestelmien kohdalla huomattavia kustannuksia ja suurta ympäristönkuormitusta. Tästä syystä vanha lämmitysjärjestelmä kannattaa uusia nykyaikaisempaan, ympäristöystävällisempään ja energiatehokkaampaan järjestelmään. Uudesta kiinteistölämmitysjärjestelmästä aiheutuneet säästöt kuolettavat asennuksesta syntyneet kulut jo muutamassa vuodessa. 

Kiinteistölämpöpumput liikekeskuksiin, kerrostaloihin ja muihin suuriin kiinteistöihin Turussa

Lämpöpumpuista parhaiten suurten kiinteistöjen lämmitykseen soveltuvat maalämpöpumppu, poistoilman lämmöntalteenotto ja ilmavesilämpöpumppu. Kiinteistölämpöpumpun ansiosta säästetään huomattavan paljon lämmityskustannuksissa. Nämä säästöt kattavat lämmitysjärjestelmän uusimisen muutaman vuoden päästä asennuksesta. Lämpöpumppu on luotettava ja ympäristöystävällinen valinta, kun on aika uusia kiinteistön lämmitysjärjestelmä. 

Kiinteistölämpöpumppujen lisäksi tarjoamme myös muita kiinteistötekniikan palveluita, kuten kiertovesipumppuja, ilmanvaihtojärjestelmiä, aurinkolämmitysjärjestelmiä, kiinteistölämpölaitteita, linjasaneerausta ja kaukolämpöjärjestelmiä. Asiakkaitamme ovat sekä yritykset, julkisen puolen toimijat, kuten kaupungit ja kunnat että yksityisen puolen yritysasiakkaat.

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) valtuuttamana voimme suorittaa yli 3 kg kylmäainetta sisältävien jäähdytys-, ilmastointi- ja lämpöpumppulaitteiden asennus- ja huoltopalvelut.

Täältä voit tarkistaa kylmäalan pätevyysreksiteriin kuuluvien toimittajien tiedot.

Kiinteistötekniikan asennukset, säädöt, huollot ja korjaukset

Asennamme kiinteistölämpöpumput, kiinteistöjen kiertovesipumput, ilmanvaihtojärjestelmät, aurinkolämmitysjärjestelmät, kiinteistölämpölaitteet ja kaukolämpöön liittyvät lämmönjakokeskukset. Asennuksen jälkeen säädämme laitteet toimimaan optimaalisella tavalla eli siten, että ne toimivat mahdollisimman energiatehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

Kiinteistöjärjestelmäasiakkaan huoltosopimus

Erityisesti kiinteistöjärjestelmäasiakkaillemme suosittelemme huoltosopimusta, jotta käyttökatkoilta vältytään. Huoltosopimuksen sisällöstä päätät itse. Se voi pitää sisällään myös kaikki lainmukaiset ja muut huollot, kuten vuosihuollot ja pienet korjausoperaatiot.

Veloituksettomat arviointikäynnit ja tarvittavat laskelmat

Asiantuntijamme tulee mielellään kertomaan kiinteistötekniikan ratkaisuista juuri sinun kiinteistösi tarpeisiin. Teemme halutessasi myös kustannussäästölaskelmat ja esimerkiksi uuden järjestelmän asentamiseen liittyvät kustannuskuoletuslaskelmat. Palvelemme eri alojen yrityksiä sekä yksityisasiakkaita Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Varaa veloitukseton kartoituskäynti jo tänään!

Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!