Kiinteistön aurinkolämmitysjärjestelmät Turussa

Aurinkokeräimillä tukea päälämmitysjärjestelmän rinnalle

JR Lämpötekniikan toimittamat aurinkolämmitysjärjestelmät mahdollistavat auringon lämpöenergian hyödyntämisen kiinteistön lämmittämiseen. Tarjoamme kustannustehokkaita lämmitysratkaisuja niin yrityksille kuin muillekin kiinteistönomistajille Turussa ja ympäri Varsinais-Suomen.

Aurinkolämpöä kylpylän, hotellin, kerrostalon ja rivitalon tarpeisiin

Aurinkokeräimet sopivat erinomaisesti kiinteistön muun lämmitysjärjestelmän tueksi. Aurinkokeräinten tuottama lämpö on täysin ilmaista auringon lämpöenergiaa, jota voidaan kerätä aurinkokeräinten avulla. Aurinkolämpöä hyödynnetään erityisesti käyttöveden lämmitykseen sellaisissa kohteissa, joissa käyttöveden tarve on suuri.

Aurinkolämmitysjärjestelmällä voidaan tuottaa lisälämpöä päälämmitysjärjestelmän ohella. Aurinkokeräimet soveltuvat suuriin kohteisiin, kuten kylpylään tai hotelliin sekä rivitalo- tai kerrostaloyhtiöiden lisälämmitysjärjestelmäksi.

Asennamme, säädämme ja huollamme aurinkolämmitysjärjestelmät

Asennamme ja säädämme aurinkolämmitysjärjestelmät vaativiinkin kohteisiin Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa. Tarjoamme myös kattavat aurinkolämmitysjärjestelmien huoltopalvelut. Huoltosopimusasiakkaana saat nopeaa palvelua vuorokauden ympäri. Teemme tällöin myös järjestelmään liittyvät vuosihuollot ja muut lakisääteiset huollot.

Haluatko kysyä jotain aurinkolämmitykseen liittyen?

Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!