Kiinteistöjärjestelmien huollot ja varaosat Turussa

Säännölliset huoltotoimenpiteet nostavat kiinteistöjärjestelmän käyttöikää

Kiinteistöjärjestelmien huoltoon kannattaa panostaa, sillä hyvin huolletut järjestelmät ja laitteet säästävät pitkällä aikavälillä kokonaiskustannuksia. Laadukkaalla huollolla vältytään suuremmilta korjaustoimenpiteiltä ja hyvin huollettu laitteisto on myös energiatehokas laitteisto.

Kun tarvitset lämpöpumpun, lämmöntalteenottojärjestelmän, ilmanvaihtokoneen tai muun kiinteistöjärjestelmän huoltoa, ota yhteyttä JR Lämpötekniikkaan. Huollamme ja korjaamme kaikki asentamamme ja myös muualta hankkimasi kiinteistöjärjestelmät Turussa sekä koko Varsinais-Suomen alueella. Huoltopalveluiden lisäksi teemme kuntotarkastuksia ja laitteistojen puhdistuksia. 

Sopimusasiakkaana saat enemmän

Suosittelemme kaikille kiinteistöasiakkaillemme sopimusasiakkuutta. Sopimusasiakkaana teet kanssamme huoltosopimuksen, jolloin me huolehdimme sinun puolestasi järjestelmäsi optimaalisesta toiminnasta. Sopimusasiakkaana saat myös nopeaa päivystyspalvelua viikon jokaisena päivänä, vuorokauden ympäri. Näin esimerkiksi marketin elintarvikkeiden kylmäjärjestelmässä sattunut häiriö selvitetään ripeästi ja hävikiltä säästytään.

Huoltosopimuksen sisällöstä päätät itse. Se voi pitää sisällään myös kaikki lainmukaiset ja muut huollot, kuten vuosihuollot ja pienet korjausoperaatiot.

Haluatko kysyä jotain huoltopalveluihimme liittyen?

Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!