Ilmanvaihdon säätö ja ilmanvaihtotyöt Turussa

Asennamme, säädämme ja huollamme ilmanvaihtojärjestelmät Turussa ja lähikunnissa

Anna JR Lämpötekniikan ammattilaisten huolehtia kiinteistösi ilmanvaihdosta! Tarjoamme asiakkaillemme vaivattoman ja kokonaisvaltaisen palvelun Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Olipa tarpeenasi ilmanvaihtojärjestelmä tai muu iv-ratkaisu, olemme valmiina palvelemaan.

Toimivan ilmanvaihtojärjestelmän ansiosta kiinteistön sisäilma pysyy puhtaana ja miellyttävän viileänä. Ilmanvaihto myös poistaa sisäilmasta turhaa kosteutta, joten sillä on homeen kasvua ehkäisevä vaikutus. 

Suurissa kiinteistökohteissa käytetään yleensä koneellista ilmanvaihtoa. Koneellinen ilmanvaihto pääsee oikeuksiinsa, kun se on säädetty oikein.

Ilmanvaihtotyöt ja säädöt kiinteistöihin

Teemme kaikki ilmanvaihtolaitteisiin liittyvät työt aina asennustöistä lähtien huolto- ja säätötöihin asti. Ammattilaisen säätämä ilmanvaihto on miellyttävä käyttää ja toimii optimaalisella teholla niin käyttömukavuutta kuin energiansäästöä ajatellen. 

Ilmanvaihtojärjestelmien huollot

Toteutamme ilmanvaihtojärjestelmiin liittyvät huoltotyöt kaikkiin kiinteistöihin Turussa ja lähikunnissa. Huoltosopimusasiakkaana saat erittäin lyhyet huollatusajat ja 24 tunnin huoltopäivystyksen. Voit myös valita, mikäli haluat vuosihuollot ja muut lakisääteiset huollot kauttamme, jolloin teemme ne automaattisesti ennalta sovittuina ajankohtina.

Varaa maksuton kartoituskäynti tai kysy lisää!

Haluatko kysyä jotain ilmanvaihtotöihimme liittyen tai varata ajan veloituksettomalle kartoituskäynnille kohteeseesi? Kutsu ammattilaisemme Turusta käymään!

Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!