Kiinteistöjen kiertovesipumput Turussa

Kiertovesipumppu kierrättää vettä lämmitysjärjestelmässä

JR Lämpötekniikka tarjoaa energiatehokkaita lämmitysratkaisuja Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Ratkaisuihimme kuuluu myös kiertovesipumppu, joka kierrättää lämmintä vettä vesikiertoisessa lämmitysjärjestelmässä lämmityskattilan ja pattereiden tai lattialämmityksen välillä. Suurten kiinteistöjen kiertovesipumppua valitessa kannattaa hyödyntää kokeneiden ammattilaistemme ammattitaitoa, jotta pumpuksi tulee valittua mahdollisimman energiatehokas ratkaisu.

Kustannussäästöjä kierroslukuohjauksella

Kestomagneettimoottori integroidulla taajuusmuuttajalla muodostavat yhdessä energiatehokkaan kokonaisuuden pumpputekniikassa.

Kierrosnopeussäädön avulla virtaamaa sekä paineenmuutoksia voidaan hallita niin, että päästään eroon patteriverkoston ääniongelmista, sekä pumppauskustannukset voidaan minimoida. Pumpun käyttö on asiakasystävällistä, sillä asennuksen ja säädön jälkeen kiinteistön hoitajan ei tarvitse huolehtia pumpun toiminnasta.

Kestomagneettimoottoreiden hyötysuhteet ovat jopa kymmeniä prosentteja parempia kuin vanhojen oikosulkumoottoreiden, minkä lisäksi uusien pumppujen hydrauliset hyötysuhteen ovat optimoitu uusilla materiaali-/ tiivistystekniikoilla. Uusien, 2013 EUP -direktiivit täyttävien pumppujen ottamatehot ovat 30 - 80 % pienemmät kuin vanhan tekniikan, joita on edelleen myynnissä monilla valmistajilla.

Haluatko kysyä jotain kiinteistöjen kiertovesipumppuihin liittyen?

Ota yhteyttä ammattilaisiimme, niin palvelemme sinua mielellämme Turusta ympäri Varsinais-Suomen. Autamme löytämään sopivimmat lämmitys- sekä muut ratkaisut kattavasta tuote- ja palveluvalikoimastamme ja huolehdimme lämmitysjärjestelmien toiminnasta aina huoltoja ja varaosia myöten.

Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!

Kiertovesipumput