Kiinteistöjärjestelmien asennus Turussa

Asennamme kiinteistöratkaisut Turussa ja lähikunnissa

JR Lämpötekniikka hoitaa kiinteistöjärjestelmien asennustyöt luotettavasti ja asiakkaalle vaivattomasti Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Asennamme kiinteistölämpöpumput, kiinteistöjen kiertovesipumput, ilmanvaihtojärjestelmät, aurinkolämmitysjärjestelmät, kiinteistölämpölaitteet sekä kaukolämpöön liittyvät lämmönjakokeskukset vaativampiinkin kohteisiin. Asennuksen jälkeen säädämme laitteet toimimaan optimaalisella tavalla eli siten, että ne toimivat mahdollisimman energiatehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. 

Kiinteistöjärjestelmäasiakkaan huoltosopimus

Erityisesti kiinteistöjärjestelmäasiakkaillemme suosittelemme huoltosopimusta, jotta käyttökatkoilta vältytään. Sopimusasiakkaana saat nopeaa päivystyspalvelua viikon jokaisena päivänä, vuorokauden ympäri. Huoltosopimuksen sisällöstä päätät itse. Se voi pitää sisällään myös kaikki lainmukaiset ja muut huollot, kuten vuosihuollot ja pienet korjausoperaatiot.

Varaa veloitukseton kartoituskäynti

Asiakkaanamme sinun ei tarvitse tietää valmiiksi, millainen kiinteistöjärjestelmä sopii parhaiten kohteeseesi. JR Lämpötekniikan ammattilaiset kartoittavat tarpeesi, toiveesi sekä kohteesi ja antavat niiden perusteella tarjouksen kokonaisvaltaisesta ratkaisusta. Palvelemme Turusta ympäri Varsinais-Suomen – ota yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!