Kiinteistölämpöpumput Turussa

Maalämpöpumppu lämmittää kerrostalot ja liikekeskukset

JR Lämpötekniikka myy ja asentaa kiinteistölämpöpumppuja kaikenkokoisiin kohteisiin Turun ja muun Varsinais-Suomen alueella – aina avaimet käteen -palveluna!

Yhä useamman suuren kiinteistön kohdalla hyödynnetään lämpöpumppuratkaisua lämmitysjärjestelmänä. Lämpöpumppu onkin kustannustehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisen lämmitysjärjestelmän tilalle. Erityisesti maalämpöpumppu soveltuu hyvin suurten kiinteistöjen lämmitysjärjestelmäksi. Kiinteistölämpöpumppuja voidaan myös kytkeä sarjaan, jolloin yhden ohjauksen taakse voidaan keskittää monen pumppuyksikön tehot.

Kiinteistön lämmitys ilmavesilämpöpumpulla ja poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän avulla

Maalämpöpumpun lisäksi kiinteistön lämmittämiseen voidaan hyödyntää ilmavesilämpöpumppua ja lämmöntalteenottojärjestelmää. Lämmöntalteenottokone (LTO-kone) hyödyntää poistoilman mukana karkaavaa lämpöenergiaa, jota se pumppaa takaisin kiinteistön vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään.

Suurkiinteistöissä, kuten teollisuuslaitoksissa ja tehtaissa hyödynnetään teollisuuslämpöpumppua. Teollisuuslämpöpumppujen toimintaperiaate on vastaava kuin perinteisten lämpöpumppujen, mutta teollisuuslämpöpumppu on mitoitettu toimimaan suuremmassa tilassa.

Valitse varma toimittaja lämmitysratkaisullesi -– ota yhteyttä JR Lämpötekniikkaan!

Haluatko kysyä lisätietoa kiinteistölämpöpumpuista tai tilata veloituksettoman kartoituskäynnin? JR Lämpötekniikka palvelee Turusta käsin koko Varsinais-Suomen alueella. Tavoitteenamme on löytää juuri asiakkaan tarpeisiin sopivin kokonaisratkaisu, ja siksi tarjoammekin saman katon alta kaikki tarvittavat LVIS- ja rakennuspalvelut onnistuneeseen lopputulokseen. Toteutetaan yhdessä energiatehokas ja pitkäikäinen ratkaisu kohteeseesi!

Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!

Tuotteet