Lämmitysratkaisut Turussa ja lähikunnissa

Lämpöpumput, VRF-järjestelmät, aurinkokeräimet ja muut nykyaikaiset lämmitysratkaisut

Tarjoamme laadukkaan ja kattavan valikoiman nykyaikaisia lämmitysratkaisuja vaativiinkin kohteisiin. Meiltä saat maalämpöpumput, ilmalämpöpumputilmavesilämpöpumputpoistoilmalämpöpumputVRF-järjestelmät (Variable Refrigerant Flow = vaihteleva kylmäainevirtausteknologia), aurinkokeräimet, vesitakat, hybridivaraajat, lämmityskattilat ja kaukolämpöratkaisut. Olemme valinneet tuotteemme harkiten, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista laatua. Saat kaikki tuotteemme ammattilaisen asentamana ja säätämänä. Lopuksi opastamme sinua käyttämään uutta lämmitysjärjestelmääsi. Meiltä saat myös mahdollisesti myöhemmin tarvitsemasi huoltopalvelut.

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) valtuuttamana voimme suorittaa myös yli 3 kg kylmäainetta sisältävien jäähdytys-, ilmastointi- ja lämpöpumppulaitteiden asennus- ja huoltopalvelut.

Täältä voit tarkistaa kylmäalan pätevyysreksiteriin kuuluvien toimittajien tiedot.

Veloitukseton kartoituskäynti Turussa ja lähikunnissa

Asiantunteva henkilöstömme palvelee sinua kaikissa kysymyksissäsi. Teemme myös veloituksettomia kartoituskäyntejä. Jos siis harkitset uuden lämmitysratkaisun hankkimista, ota meihin yhteyttä ja tilaa ilmainen kartoituskäynti!

Tutustu myös aikaisempiin kohteisiimme!

Haluatko kysyä jotain lämmitysratkaisuihimme liittyen?

Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!