LVI-asennus ja LVI-urakointi Turussa

Yksittäiset LVI-asennukset ja laajat LVI-urakat Turussa

Lämmitysjärjestelmän, vesijohtoverkoston ja ilmanvaihtojärjestelmän asennustyöt kannattaa antaa ammattilaisen käsiin. Toteutamme lämmitys-, vesi-, viemäri-, ilmastointi-, ja jäähdytysjärjestelmien asennukset ja urakoinnit. Saat meiltä myös tarvittaessa LVI-alan huoltotyöt ja varaosat. Teemme asennukset niin yksityisiin kotitalouksiin kuin suuriin teollisuushalleihinkin. Teemme myös veloituksettomia kartoituskäyntejä kohdekiinteistöön. 

Ammattilaisen säätämänä energiatehokkuutta järjestelmään

Lämmitysjärjestelmät ja ilmanvaihtojärjestelmät kannattaa säätää toimimaan optimaalisella teholla, mutta kuitenkin mahdollisimman energiatehokkaasti. Ammattilainen osaa säätää asennetun järjestelmän toimimaan halutulla tavalla ja optimaalisella teholla.

Oikein toimiva ilmanvaihtojärjestelmä antaa talon hengittää, puhdistaa kiinteistön sisäilmaa ja poistaa ilmasta turhaa kosteutta. Myös lämmitysjärjestelmä tulee säätää toimimaan optimaalisella tasolla eli siten, että huoneiston lämpötila pysyy tasaisena, vaikka ulkoilman lämpötila vaihtelisi voimakkaasti. Lämmitysjärjestelmän tulee olla myös ympäristöystävällinen ja energiaa säästävä.

Ammattilaisen tekemät putkiasennukset

Putkiremontit ja -asennukset ovat vaativia remontteja, joiden toteutukseen saatetaan vaatia rakennuslupa. Ennen putkitöiden suorittamista me teemme sinulle selkeästi toteutetun suunnitelman ja hoidamme lupahakemukset puolestasi. Meiltä saat myös vastaavan työnjohtajan laajempiin putkiremontteihin. Olemme toteuttaneet putkiremontteja vaativiinkin saneerauskohteisiin.

Voit myös tilata veloituksettoman kartoituskäynnin!

Ota meihin yhteyttä, niin vastaamme mielellämme!