LVI-huolto ja LVI-varaosat Turussa

Ilmanvaihtohuollot, lämmitysjärjestelmien huollot ja vesijohtojärjestelmien huollot 

Ilmastoinnin ja ilmanvaihtojärjestelmän säännöllinen huolto pidentää laitteiston käyttöikää. Jotta ilmanvaihtojärjestelmän tuottama sisäilman laatu pysyy hyvänä, tulee suodattimet vaihtaa säännöllisin väliajoin ja ilmanvaihtokanavat myös puhdistaa.

Nykyaikaiset lämmitysjärjestelmät, kuten lämpöpumput eivät vaadi monipuolista huoltoa.  Teemme myös aivan pienet lämmitysjärjestelmien huoltotoimenpiteet, kuten vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän pattereiden ilmaukset.

Vesijohtojärjestelmän kuntoa tulee valvoa tietyin väliajoin. Säännöllisellä valvonnalla ja huollolla vältytään suuremmilta vesivahingoilta. Teemme myös pienet huoltotoimenpiteet. Tulemme esimerkiksi kiristämään vuotavat hanat, vaihtamaan pesukoneiden letkut ja avaamaan tukkeutuneet lattiakaivot ja viemärit.

Sopimushuoltoa sopimusasiakkaillemme Turussa ja lähikunnissa

Tarjoamme myös sopimushuoltoa, jolloin me teemme kaikki tarvittavat huoltotyöt niille sovittuina aikoina, eikä sinun tarvitse huolehtia itse mistään. Sopimus voidaan laatia täysin toiveidesi mukaan, eli voimme sopia esimerkiksi pelkästään säännöllisestä ilmanvaihtojärjestelmän suodatinten vaihdosta tai lämpöpumpun vuosihuolloista.