Muut palvelut: remontti- ja rakennustyöt Turun seudulla

JR Lämpötekniikan osaajilta sujuvat myös timpurin työt

Me JR Lämpötekniikalla tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen palvelun, joka kattaa sekä LVIS-työt että tarvitsemasi remontti- ja rakennustyöt valmiiseen lopputulokseen asti. Tiimiimme kuuluu timpuri, jonka kautta onnistuvat niin pienet korjaukset kuin muutkin LVIS-palvelujamme tukevat timpurityöt. Sijaitsipa kohteesi Turussa tai muualla Varsinais-Suomessa, tulemme kartoittamaan tarpeesi ja teemme sinulle reilun tarjouksen – siispä ota rohkeasti yhteyttä!

Pienet ja suuremmatkin rakennustyöt uudis- ja saneerauskohteisiin

Tarjoamme saman katon alta paitsi putkityöt, sähkötyöt, lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmät myös niihin tarvittavat remontti- ja rakennustyötkin. Timpurin palveluihimme kuuluvat muun muassa pintaremontit, kalusteiden asennus sekä kaikki LVIS-ratkaisuihimme liittyvät rakennus- ja muutostyöt. Kun asennutat tilaasi esimerkiksi kylmätekniikkaa tai ilmalämpöpumpun, me vastaamme tiloihin tarvittavista muutostöistä. Tai kun teetät muutostöitä kodissasi, me huolehdimme niiden teosta aina sähkö- ja putkitöitä myöten. 

Kerro meille remontti- ja rakennustarpeistasi!

Ota meihin yhteyttä, niin löydetään paras kokonaisratkaisu juuri sinulle. Laajan palveluvalikoimamme avulla voimme yhdistellä tarpeidesi mukaisen kokonaisuuden, joka kattaa niin LVIS-ratkaisut kuin tarvittavat rakennustyöt – laadukkaasti ja luotettavasti tehtynä totta kai. Varaa aika ilmaiselle kartoituskäynnille!

Ota yhteyttä!