Sähkötyöt Turussa ja lähikunnissa

Sähkösuunnittelu, sähköasennus ja muut sähkötyöt sekä sähkötarvikkeet Turussa

Toteutamme sähkötöitä sekä omakotitaloihin että muihin kiinteistöihin. Kauttamme myös sähkösuunnittelua ja suurempia sähköasennuskokonaisuuksia. Meiltä saat lisäksi laajan valikoiman sähkötarvikkeita.

Ammattilaisen tekemää sähkösuunnittelua

Lopullinen kiinteistön sähkösuunnittelu kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi. Toki esimerkiksi omakotitalon sähkösuunnittelua varten asiakas voi miettiä tiettyjä ratkaisuja jo etukäteen, jolloin lopputuloksesta saadaan mahdollisimman käyttäjäystävällinen. Kuuntelemme aina toiveitasi ja toteutamme lopullisen suunnitelman toiveidesi perusteella. Pyrimme aina toteuttamaan mahdollisimman ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja.

Omakotitalojen sähkötyöt

Toteutamme omakotitalojen sähkötyöt uudiskohteisiin ja saneerattaviin kohteisiin. Tulemme mielellämme tapaamaan sinua kohteeseen ja teemme tarvittavan kartoituksen ja kustannusarvion tulevasta työstä. Tällöin sinä voit kertoa meille omat toiveesi esimerkiksi pistorasioiden ja valokatkaisijoiden sijainneista. Kunnioitamme aina asiakkaiden toiveita ja uskomme siihen, että parhaaseen lopputulokseen päästään juuri avoimen yhteistyön kautta. Asentajamme ovat alan ammattilaisia ja noudattavat aina sähköturvallisuutta ja nykyajan standardeja.

Sähköasennukset uudiskohteisiin ja saneerattaviin kohteisiin

Tietyt sähköasennukset kuuluvat ainoastaan ammattisähkömiehen tehtäviin. Toteutamme kaikki luvanvaraiset sähkötyöt ja muut sähkötyöt asiakkaan toiveiden ja kohdekiinteistön tarpeiden mukaan. Meiltä saat myös kattavan valikoiman sähkötarvikkeita omaan tarpeeseesi.

Haluatko kysyä jotain sähköpalveluihimme liittyen?

Ota meihin yhteyttä, niin palvelemme mielellämme!