Sähkötyöt kokonaispalveluna Turussa

Sähkösuunnittelu, sähköasennus, sähköurakointi sekä muut sähkötyöt kattavasti ympäri Varsinais-Suomen

JR Lämpötekniikka on kokonaisvaltainen monialayritys, jonka ydinpalveluihin kuuluvat myös sähköalan työt. Toteutamme kokonaisvaltaisia sähkötöitä sekä omakotitaloihin, yritystiloihin että muihin kiinteistöihin Turun ja Varsinais-Suomen alueella. Kauttamme saat myös sähkösuunnittelua sekä suurempia sähköasennuskokonaisuuksia. Lisäksi tarjoamme kunnon kattauksen sähkötarvikkeita.

Ammattilaisen tekemää sähkösuunnittelua

Kiinteistön sähkösuunnittelu kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi. Toki esimerkiksi omakotitalon sähkösuunnittelua varten asiakas voi miettiä tiettyjä ratkaisuja jo etukäteen, jolloin lopputuloksesta saadaan mahdollisimman käyttäjäystävällinen. Kuuntelemme aina toiveitasi ja toteutamme lopullisen suunnitelman toiveidesi perusteella. Pyrimme aina toteuttamaan mahdollisimman ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja.

Sähköasennukset ja -urakoinnit uudis- ja saneerauskohteisiin

Tietyt sähköasennukset kuuluvat ainoastaan ammattisähkömiehen tehtäviin. Toteutamme kaikki luvanvaraiset sähkötyöt ja muut sähkötyöt asiakkaan toiveiden ja kohdekiinteistön tarpeiden mukaan. Sähkömiehemme ovat päteviä ja koulutettuja tekijöitä, jotka suorittavat korjaukset, asennukset ja huollot turvallisuudesta tinkimättä, olipa kyseessä yritystila tai omakotitalo. 

Pyydä tarjous sähkö- ja muista palveluistamme

Haluatko pyytää tarjouksen tai kysyä jotain sähköpalveluihimme liittyen? Ota yhteyttä, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian! Sähköalan asiantuntijamme palvelevat yrityksiä että kotitalouksia Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella.

Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi!