JR Lämpötekniikka

Laadukkaita LVIS-ratkaisuja yrityksille ja kotitalouksille ympäri Varsinais-Suomen

JR Lämpötekniikka on luotettu ja laadustaan tunnettu LVIS-alan yritys, joka palvelee niin yrityksiä ja kotitalouksia kuin taloyhtiöitä ja julkista sektoria Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Olemme kasvaneet monialaiseksi yritykseksi, josta saman katon alta saat nyt sekä putkityöt, sähkötyöt, kylmätekniikan palvelut, lämmitys- ja ilmanvaihtotyöt sekä niihin liittyvät remontti- ja rakennuspalvelut. JR Lämpötekniikka on yrityksemme markkinointinimi, laskutuksessa käytämme virallista nimeämme JohDat Oy.

Yrityksemme perustana ovat vahva paikallinen yrittäjyys ja asiakaskeskeisyys, mikä näkyy palvelujemme korkeassa laadussa sekä lukuisissa referenssikohteissamme. Meillä voit luottaa siihen, että sovitut työt tehdään kokonaisvaltaisesti alusta loppuun asti – siististi, sovitusti ja toiveidesi mukaisesti.

Energiatehokkuutta lämpöpumpuista

Tarjoamme pitkäikäisiä ratkaisuja erikokoisten kiinteistöjen energiankäytön tehostamiseen. Esimerkiksi siirryttäessä nykyaikaiseen lämmitysjärjestelmään tarkoituksena on, että lämmitysratkaisu on paitsi ympäristöystävällinen myös edullinen. Nykyaikaisesta lämmitysjärjestelmästä syntyvät säästöt kuolettavat hankinnasta aiheutuneet kustannukset muutamassa vuodessa lämmitysjärjestelmän hankinnan jälkeen.

Painopisteenämme on energiaa ja luontoa säästävissä lämpöpumpuissa, kuten ilmalämpö-, ilmavesilämpö-, maalämpö- ja poistoilmalämpöpumpuissa. Olemme valinneet tuotekattaukseemme alan parhaat lämpöpumpputuotteet, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Lämpöpumppu voidaan liittää osaksi kiinteistön lämmitysjärjestelmää tai sillä voidaan toteuttaa kiinteistön lämmitys kokonaisuudessaan. Esimerkkinä tällaisesta ratkaisusta on vesikiertoiseen lattialämmitykseen yhdistetty maalämpöpumppu.

Kolme kaverusta ja asiantuntevat ammattilaisemme palveluksessasi

Olemme LVIS-alalla perinteinen toimija, jonka pitkään historiaan kuuluvat myös kylmäalan työt. Vuosien varrella olemme kasvaneet kokonaisvaltaisia LVIS-ratkaisuja tarjoavaksi yritykseksi, joka tarjoaa saman katon alta kaikki alan palvelut. Laajan yhteistyöverkoston avulla voimme tarjota asiakkaillemme aina mahdollisimman optimoidun palvelukokonaisuuden.

Yrityksemme omistajina ovat kolme nuorta ja energistä kaveria. Työllistämme noin kymmenkunta LVIS-alan ammattilaista myynnin, asennuksen ja huollon tehtävissä. Yrityksemme asentajilla on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) vaatimat pätevyydet sekä kylmä-, että sähköpuolelta. Kuulumme myös ennakkoperintärekisteriin.

Olemme nuorekas, kasvava ja eteenpäin pyrkivä yritys ja panostamme jatkuvasti henkilökuntamme koulutukseen sekä alan uusimman tekniikan hyödyntämiseen. Näin käytössämme on aina alan viimeisin tieto, taito ja välineet – ja sinä saat mahdollisimman laadukasta palvelua.

Sinä johdat, me toteutamme

Tarvitsitpa lämpöpumppua, sähkötöitä tai pintaremonttia, tavoitteenamme on löytää tarvittavat palvelut ja tuotteet juuri sinun tarpeisiisi. Halutessasi voit sopia veloituksettoman kartoituskäynnin, jonka perusteella asiantuntijamme auttavat sinua löytämään kohteeseesi sopivimman ratkaisun. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin palvelemme sinua mielellämme!

Ota yhteyttä, niin palvelemme!