JR Lämpötekniikka

Lämpöpumput ja muut LVIS-ratkaisut Turussa ja lähikunnissa


JR Lämpötekniikka on nuorekas ja ammattitaitoinen LVIS- alan yritys. Yrityksen taustalla vaikuttavat vahva paikallinen yrittäjyys ja asiakaskeskeisyys. JR Lämpötekniikka tarjoaa ratkaisuja kiinteistöjen energiankäytön tehostamiseen, jossa painopiste on energiaa ja luontoa säästävissä lämpöpumpuissa, kuten ilmalämpö-, ilmavesilämpö-, maalämpö- ja poistoilmalämpöpumpuissa. Olemme valinneet alan parhaat lämpöpumpputuotteet, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Lämpöpumppu voidaan liittää osaksi kiinteistön lämmitysjärjestelmää tai sillä voidaan toteuttaa kiinteistön lämmitys kokonaisuudessaan. Esimerkkinä tällaisesta ratkaisusta on vesikiertoiseen lattialämmitykseen yhdistetty maalämpöpumppu.

Nykyaikainen lämmitysjärjestelmä on ympäristöystävällinen ja edullinen

Siirryttäessä nykyaikaiseen lämmitysjärjestelmään tarkoituksena on, että lämmitysratkaisu on paitsi ympäristöystävällinen myös edullinen. Nykyaikaisesta lämmitysjärjestelmästä syntyvät säästöt kuolettavat hankinnasta aiheutuneet kustannukset muutamassa vuodessa lämmitysjärjestelmän hankinnan jälkeen.

Asiantuntevat ammattilaisemme palveluksessasi Turussa ja lähikunnissa

Yrityksemme työllistää noin parikymmentä henkilöä myynnin, asennuksen ja huollon tehtävissä. Yrityksemme asentajilla on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) vaatimat pätevyydet sekä kylmä-, että sähköpuolelta. Kuulumme ennakkoperintärekisteriin. Olemme kasvava ja kehittyvä yritys ja panostamme jatkuvasti henkilökuntamme koulutukseen. Näin käytössämme on aina viimeisin tieto ja taito valikoimissamme olevista tuotteista ja palveluista.

Muista hakea tekemistämme asennuksista myös kotitalousvähennys!

Löydämme varmasti ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin palvelemme sinua mielellämme!